Spuitwerk

Als kwaliteit telt

Waarom Latex Spuiten in plaats van schilderen? Meeuwis schilderwerken verzorgt ook latex spuiten. Op vrijwel iedere harde ondergrond is het mogelijk om te spuiten. Spuitwerk zorgt voor een strak en mooi eindresultaat. Wij verrichten voornamelijk spuitwerk bij bedrijfspanden of lege woningen.

Tijdbesparend
Het latex spuiten van wanden, plafonds, kozijnen en deuren gaat sneller dan schilderwerk. Waar het schilderwerk ongeveer 3 à 4 dagen in beslag neemt, neemt het spuitwerk maar 2 dagen in beslag. Zo heeft u minder hinder van onze werkzaamheden. Deze snelheid is enkel te vervaardigen in bedrijfspanden of lege woningen, doordat het afplakwerk dan minder is.

In één keer dekkend
Tot slot wordt met het latex spuiten in één keer veel meer laagdikte aangebracht dan met sausen. Hierdoor zijn de wanden vaak in één keer dekkend (ongeacht de kleur).

Strak eindresultaat
Daarnaast is het latex spuiten van wanden strakker dan het sausen van de wanden. Dit komt doordat er altijd een structuur van de roller op de wanden achterblijft.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of bel ons! Afspraak maken of bel 06-22209385