Diensten

Als kwaliteit telt

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Brabant. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Oisterwijk.

Onze diensten bestaan uit alle binnen- en buitenschilderwerken, houtrotreparaties en spuitwerk in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in complete schilderwerken en wandafwerking. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

 1. Binnenwerk

  Binnenschilderwerk moet periodiek opnieuw worden gedaan of worden bijgewerkt. Een frisse laag verf in uw huis. Al meer dan 30 jaar leveren wij kwaliteit bij al uw schilderwerk.

  Bekijk dienst
 2. Buitenwerk

  Wij als Meeuwis Schilderwerken, stellen duurzaamheid centraal in ons schilderwerk. Wat dit voor u betekent? Dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Wij controleren eerst de ondergrond en passen deze aan waar nodig, zodat wij vervolgens de juiste techniek en bewerking kunnen toepassen voor het werk dat gedaan moet worden. Voor schilderwerk in de winter is andere verf, materiaal en kennis […]

  Bekijk dienst
 3. Spuitwerk

  Waarom Latex Spuiten in plaats van schilderen? Meeuwis schilderwerken verzorgt ook latex spuiten. Op vrijwel iedere harde ondergrond is het mogelijk om te spuiten. Spuitwerk zorgt voor een strak en mooi eindresultaat. Wij verrichten voornamelijk spuitwerk bij bedrijfspanden of lege woningen. Tijdbesparend Het latex spuiten van wanden, plafonds, kozijnen en deuren gaat sneller dan schilderwerk. Waar het schilderwerk ongeveer 3 […]

  Bekijk dienst